пʼятниця, 13 квітня 2018 19:16

Столичним школярам платитимуть за сортування сміття

Столичним школярам платитимуть за сортування сміття
За місяць на непотребі школярі зможуть заробити від 600 до 7 тисяч гривень. Фото: "Київ TV"

Учням 43-ї спеціалізованої школи в Києві платитимуть гроші за сортування сміття. Це передбачено в рамках проекту "KYIV SCHOOL RECYCLING", який стартував сьогодні, 13 квітня.

Окрім цього дітей привчатимуть поведінці з відходами, проведуть ряд освітніх лекцій, тренінгів і екскурсій на завод вторресурсів, передає "Київ TV".

У школі вже встановили баки для роздільного сортування. За місяць на непотребі школярі зможуть заробити від 600 до 7 тис. грн.

"Це насправді - не великі гроші, але вони можуть бути маленькою мотивацією. За ці гроші класи можуть щось придбати або поїхати на якусь екскурсію. Є зворотній зв'язок. Бо коли ми просто цей ланцюжок розриваємо, все відправляємо на сміттєзвалище, ми цього не відчуваємо", - сказав заступник директора КП "Київвторесурси" Сергій Волков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українець створив робота для очищення річок від сміття

Жителі п'ятиповерхової хрущовки на вул. Червоно­ткацькій, 27/2, у Дарницькому районі міста заробляють на сортуванні сміття. Непотріб зберігають у підсобці в дворі. Потім власним автомобілем відвозять його в центр прийому відходів.

Зараз ви читаєте новину «Столичним школярам платитимуть за сортування сміття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі