вівторок, 23 травня 2006 18:50

Серед машин "Мазератті" українці вибирають найдорожчі

Салон продажу італійських авто "Мазератті" поблизу готелю "Либідь" відкрився на бульварі Шевченка.

"Мазератті" робить машини значно дорожчі від недорогих "народних" марок, наприклад "Фіату", але дешевші від надрозкішних авто, якими є "Ламборджині" чи "Фераррі".

— Я вам зараз нічого не скажу, тільки фотографуйте! Із хвилини на хвилину італійці приїдуть, а в нас ще поли не миті! — не знаходить собі місця перед відкриттям київського салону Ірина Григор"єва — менеджер фірми "Модена Авто".

Я ж прикипіла поглядом до великої блискучої чорної машини.

— Це "Кватропорте", тобто чотири двері. 146 тисяч євро, — зупиняється на мить Ірина.— Усі машини збираються тільки вручну в італійському місті Модена. Цього року там уже випустили 5659 "Мазератті".

Поруч два сріблясті спортивні кабріолети — "Спайдер" і "Купе" (125 та 122 тис. євро).

До минулої п"ятниці в Україні "Мазератті" продавалися тільки в Дніпропетровську. У 2005 року ці авто придбали 18 українців. Найпопулярнішою серед наших земляків стала модель "Кватропорте" — найдорожча у ряді "Мазератті".

Компанія Мазератті заснована в 1914 році сімома братами. Ідею символу марки — тризубець — один із братів запозичив у Нептуна, пам"ятник якому є у місті Болонья. Уже майже 10 років марка "Мазератті" належить італійській компанії "Фераррі".

Зараз ви читаєте новину «Серед машин "Мазератті" українці вибирають найдорожчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі