пʼятниця, 20 січня 2006 18:16

Скільки школярів приїде до Києва?

У мерії та Міністерстві освіти не мають навіть приблизного уявлення, скільки школярів із областей відвідають Київ на зимових канікулах. "ГПУ" сама почала рахувати гостей.

Усі київські школи мають угоди, згідно з якими повинні приймати екскурсантів із дружніх шкіл у регіонах України. Кореспондент зателефонував до 100 київських шкіл (по десять із кожного району). Лиш у 30, третині з опитаних, підтвердили: до них справді їдуть діти з інших областей. Загалом — 207 осіб. Відповідно, 160 шкіл — третина київських освітніх закладів — приймуть близько півтори тисячі гостей із регіонів.

У багатьох школах Західної України відмовилися везти дітей до столиці через снігові замети

Кажуть, у багатьох школах Західної України відмовилися везти дітей до столиці через снігові замети. А учнів з південних регіонів — через карантин, пов"язаний із вірусом пташиного грипу. Втім, у Джанкойському райвідділі освіти Криму цю інформацію не підтвердили.

Управління освіти столичної мерії офіційно повідомило, що 5 січня на новорічну виставу в палаці "Україна" приїде 270 дітей-сиріт — по десять із кожної області, Севастополя та Києва. Окрім того, в Міжнародний центр дитячого туризму приїдуть 710 учнів з України та 20 школярів із Москви. Зрозуміло, це далеко не всі діти, які на канікулах прибудуть до Києва.

Зараз ви читаєте новину «Скільки школярів приїде до Києва?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі