понеділок, 29 січня 2007 18:24

Сергій Соколов захоплювався фен-шуй

У середу було дев"ять днів, як помер Сергій Соколов, 59 років. Останні два роки чоловік хворів на гіпертонію. Помер він миттєво, на роботі, від крововиливу в мозок.

Сергій Германович родом із Гомельської області (Білорусь). До Києва переїхав 1974-го. Тут одружився зі студенткою політехнічного інституту. У сім"ї народилися двоє синів. Старшому зараз 31 рік, молодшому 23.

За фахом Сергій Соколов — інженер-електрик. Тривалий час працював на фабриці швейних машинок. Останні дванадцять років займався ремонтом насосів для легкових автомобілів.

— Сергій Германович був людиною, що шукає себе. Він багато читав, усім цікавився. Захоплювався фен-шуй, — розповідає вдова Валентина Федорівна, 60 років. — Я докоряю собі, що не зміряла йому напередодні тиск. Може, воно і не змінило б нічого. Ліки випив би, може, обійшлося б. Він у такому чудовому настрої був у день смерті. На роботу побіг, як піонер, навіть не поголився. Я зробила зауваження, а він віджартувався: "Ніколи не буду більше голитися". Так і вийшло.

Поховали Сергія Соколова на Київщині, в Нових Петрівцях.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Соколов захоплювався фен-шуй». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі