вівторок, 22 березня 2022 07:40

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія кинула в Україну усі свої резерви. Що робитиме далі

Росія кинула в Україну усі свої резерви. Що робитиме далі
Росія проводить приховану мобілізацію аби продовжити війну в Україні. ФОТО: pexels.com

Росія ввела в Україну всі свої резерви, які формувала для першого удару по нашій державі. Останні ресурси окупанти перекинули в зону проведення Операції об'єднаних сил.

Три дні тому бачив уведення туди нових груп, заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода" керівник київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк.

"Оскільки резерви закінчуються, ворог переходить до створення смуг оборони, щоб ми не могли його легко вибити. У Київській області вони в основному закріпилися та очікують на резерви. На півдні в багатьох місцях теж закріплюються. На сході також - там, де вийшли до наших позицій", - заявив Павлюк.

Росія зараз намагається сформувати резервні частини, додав голова ОВА.

"Ми знаємо, що формуються відповідні резервні частини, триває в Росії частково прихована мобілізація. Противник намагається наростити сили, щоб продовжити виконувати свої задачі", - сказав Олександр Павлюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гірше, ніж дефолт у 1990-х: економіка РФ зазнає історичного краху

Він заявив, що українські захисники теж нарощують потенціал.

"І вичікують, коли супротивник виснажиться. Усе залежить від того, чи буде в нього потенціал. Від цього далі залежатиме перебіг бойових дій",- розповів голова ОВА.

Гостомель і Буча досі перебувають під окупацією, бо ЗСУ поки що не мають можливості перейти в цих напрямках у наступ, підсумував Павлюк.

Війна в Україні пішла не за планом Путіна. Попри це російський президент не показує готовності зупинитися. Росія продовжує жорстокі та холоднокровні бомбардування, які призводять до смерті й руйнувань, заявив речник Державного департаменту США Нед Прайс.

Зараз ви читаєте новину «Росія кинула в Україну усі свої резерви. Що робитиме далі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі