вівторок, 09 березня 2021 18:45

Респіратор у квітах: показали новий антикоронавірусний мурал

Столичний художник Віталій Гідеван створив новий мурал – дівчина в респіраторі, прикрашеному квітами. Малюнок з'явився в Софійській Борщагівці.

Про це художник повідомив у Facebook.

Автор: Віталій Гідеван
  Малюнок також символізує надію, що скоро ми повернемося до звичного життя
Малюнок також символізує надію, що скоро ми повернемося до звичного життя

"Рівно рік тому наш світ несподівано поглинула епідемія, паніка і безліч заборон. Змінилося сприйняття людьми одне одного, адже кожен може бути потенційно небезпечним, навіть рідні. Тоді я створив малюнок "Лев у масці". Це був тільки початок пандемії, яка мала закінчитися за 2 тижні. Але ми досі носимо маски", – написав Гідеван.

Новий малюнок - про ціну людського життя, за яку кожен день борються лікарі, і про атрибут, що став невіддільною частиною нашого гардероба, зазначив художник.

"Малюнок з'явився на стіні старого ангара. Його колись знесуть, але поки що він служить галереєю для моїх малюнків. Через мінливу погоду на створення муралу витратив 2 дні. Використовував 10-12 балончиків фарби різних відтінків. Образ дівчини – збірний", – розповів Гідеван для "Сьогодні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яскравий мурал із символом 2021 року з'явився в Києві

Мурал "Лев в маці", авторства Віталія Гідевана, з'явився торік у березні. Він прикрасив столичну Набережну в бік моста Патона. Користувачі соцмереж одразу прозвали його символом боротьби проти коронавірусу.

Зараз ви читаєте новину «Респіратор у квітах: показали новий антикоронавірусний мурал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі