вівторок, 29 вересня 2015 11:13

П'яний і без документів - Геращенко про затримання екс-пасинка Фірташа

П'яний і без документів - Геращенко про затримання екс-пасинка Фірташа
Антон Геращенко. Фото: glavcom.ua

Минулої ночі столична поліція затримала колишнього пасинка українського олігарха Дмитра Фірташа Сергія Калиновського, який 8 років переховувався від суду і слідства.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав нардеп від "Народного фронту" Антон Геращенко.

"Сьогодні, близько 3 години ранку, співробітниками патрульної поліції Києва в Дарницькому районі був зупинений автомобіль Porshe Cayenne, водій якого грубо порушував правила дорожнього руху.

Виявилося, що за кермом перебував громадянин з ознаками алкогольного сп'яніння. При цьому у водія не було при собі жодних документів. Водій, 30 років від народження, зробив вигляд, що йому стало погано і викликав собі швидку допомогу. Співробітники поліції прийняли рішення проїхати за водієм в лікарню для того, щоб домогтися встановлення його особи", - написав Геращенко.

Він зазначив, що наразі  Калиновський затриманий, слідчі готують клопотання до суду про арешт винуватця ДТП зі смертельним результатом, що багато років переховується від слідства, без можливості внесення застави.

 

Патрульная полиция Киева задержала подозреваемого в двойном смертельном ДТП, который 8 лет (!!!) скрывался от суда и сле...

Posted by Антон Геращенко on 29 вересня 2015 р.
Зараз ви читаєте новину «П'яний і без документів - Геращенко про затримання екс-пасинка Фірташа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі