пʼятниця, 06 травня 2016 12:57

Проїзд у нічних маршрутках столиці коштуватиме 10 грн

Проїзд у нічних маршрутках столиці коштуватиме 10 грн

Перші нічні маршрутки почнуть їздити столицею в липні. Проїзд коштуватиме 10 грн.

Про це заявила керівник служби КП "Київпастранс" Ганна Бондар, повідомляють "Надзвичайні новини".

"Розглядається 10 маршрутів. Принцип роботи такий: вони повинні зосереджуватись у центральній частині міста і з'єднувати з житловими масивами. Робота всього персоналу в нічний час повинна оплачуватися за подвійним тарифом. Тому проїзд коштуватиме не менш як 10 гривень", - розповіла вона.

Нічний транспорт курсуватиме з 23:00 години вечора до 6 ранку. Інтервал – кожні півгодини чи щогодини.

Міська влада визначила 3 лінії нічних автобусних маршрутів. Найдовший 136-й з'єднає Троєщину та Солом'янський район. Стартуватиме із вулиці Кадетський гай до Милославської. 137 маршрут – від Центрального залізничного вокзалу до метро Харківська. 133 – також з вокзалу на Виноградар.

Водії столичних маршруток сприйняли нововведення негативно.

"Може для людей це добре. Проте не для безпеки водіїв. Я не бачу в цьому сенсу", - сказав водій столичної маршрутки Сергій.

"Цю роботу виконує таксі. Це не вигідно. У вихідні дні, коли молодь гулятиме, то добре. А в будній день?", - зауважив водій Руслан.

Читайте також: У столиці у тестовому режимі запустять нічні автобуси

Нагадаємо, на сайті Київради кияни розмістили петицію про запровадження нічних маршрутів. Звернення підтримали 11 844 киян.

Зараз ви читаєте новину «Проїзд у нічних маршрутках столиці коштуватиме 10 грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі