пʼятниця, 07 грудня 2018 14:12

Протестувальники вийшли під стіни Адміністрації президента

Протестувальники вийшли під стіни Адміністрації президента
Націоналісти зібрались на Майдані Незалежності, а потім пішли на вулицю Банкову до Адміністрації президента. ФОТО: Національний корпус

У столиці триває акція протесту "Бій кремлівським окупантам!" проти російського бізнесу в Україні. Її проводять члени "Національного корпусу" під Адмінстрацією президента.

Вони вимагають розірвати дипломатичні стосунки та всі договори з Росією та унеможливити роботу російського бізнесу в Україні. Крім того, серед вимог – арешт рахунків і майна російських компаній в Україні, отримані шляхом конфіскації російських активів кошти спрямувати на українську армію. Також активісти хочуть відкриття кримінальних справ проти "агентів російського впливу в Україні", йдеться на сторінці акції у Facebook.

Також активісти закликають українців бойкотувати послуги і товари підприємств, які тісно пов'язані з російським капіталом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Паливні протести: демонстранти розгромили Париж

Не купувати російських товарів у липні вимагали члени всеукраїнської громадської організації "Сокіл". Із фаєрами вони пікетували київський ТЦ Ocean plaza. На вході активісти розклеїли листівки "Геть російський бізнес з України", залишили на фасаді написи "Стоп Путін!", "Не купуй російське", "Слава захисникам – смерть окупантам".

Зараз ви читаєте новину «Протестувальники вийшли під стіни Адміністрації президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі