субота, 04 червня 2022 14:04

"Програвай гідно": на вулицях Києва з'явилися плакати, що висміюють Путіна
5

На вулицях Києва зʼявилися жартівливі плакати з Путіним та написами, що висміюють російського диктатора. На одному з таких керівник РФ зображений із макіяжем - це фото заборонене в РФ.

Ідейним натхненником мистецької акції став письменник Андрій Мероник, повідомили на сторінці книжки "69 невдалих побачень". Креативна директорка проєкту - Наташа Kto Nado, засновниця агенції Creative Beast.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київські музеї відновили роботу - які відкриті, скільки коштує квиток

За словами організаторів, провідна місія проєкту - знищити образ великого та жахливого диктатора, а також продемонструвати світові, що українці є хороброю та вільною нацією, на яку не має впливу вибудований роками демонічний образ.

На вулицях столиці з'явились плакати, які висміюють Путіна
Фото: 69baddates/Instagram
На вулицях столиці з'явились плакати, які висміюють Путіна
На вулицях столиці з'явились плакати, які висміюють Путіна
На вулицях столиці з'явились плакати, які висміюють Путіна
На вулицях столиці з'явились плакати, які висміюють Путіна

"Як роздемонізувати "великого та жахливого" диктатора? Добряче посміятися над ним!" - зазначено в дописі.

Серія постерів, що висміюють Путіна, супроводжується підписами: "Чувак, нікому не потрібен твій дікпік", "Необґрунтовані претензії на домінування - це смішно", "Контакт із реальністю - запорука адекватної самооцінки", "Сфокусованість на собі нікому не личить" та "Програвай гідно".

За словами Мероника, поведінка глави сусідньої держави є типовою ілюстрацією токсичності: зневаги, агресивного домінування та егоцентризму, що межує з нарцисизмом. Як жартівливий приклад він наводить інтернет-спілкування сучасної молоді. У правому куті кожного постера можна знайти QR-код, який відповідає на питання, чому для акції обрана саме тема стосунків.

Андрій Мероник - український підприємець, математик і дослідник, волонтер, засновник Фундації шкільних стипендій. Під його авторством видано книжки "Золотий Ґрааль криптовалютного трейдингу" та "69 невдалих побачень".

Зараз ви читаєте новину «"Програвай гідно": на вулицях Києва з'явилися плакати, що висміюють Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі