понеділок, 14 травня 2007 07:05

Прикинулися міліціонерами і пограбували будівельника

8 травня вдосвіта на Контрактовій площі до 25-річного Юрія з Вінницької області та його кузена підійшла група молодиків. Вони представилися міліціонерами та попросили показати документи. Чоловік простягнув їм паспорт. Цієї ж миті отримав удар в обличчя.

— Вони не показали посвідчення й були в цивільному. Я — дурень, повірив на слово, що з міліції, — бідкається потерпілий. — Золоті прикраси — каблучку та перстень — зняв сам, бо забрали б разом із пальцями.

Нападники привласнили мобільний телефон "Самсунґ-Х200", паспорт також забрали. Його кузена чомусь не чіпали.

Юрій працював у Києві на будівництві, орендував квартиру неподалік від місця злочину. Звідти й викликав міліцію.

— Побачили побитого чоловіка в закривавленому джинсовому костюмі. Він назвав прикмети підозрюваних, — розповідає молодший інспектор наряду Подільського відділу державної служби охорони Станіслав Довгошеєнко.— Їх затримали, коли вони виходили з кафе. Були в гарному настрої. Коли побачили нас, кинулися врозтіч.

Наряд ДСО затримав п"ятьох підозрюваних киян. Наймолодшому Артурові 20 років, найстаршому Олексієві 37. Ще двом — по 21, іншому — 23. Усі були пристойно одягнені, хоч ніде не працюють.

Зараз ви читаєте новину «Прикинулися міліціонерами і пограбували будівельника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі