середа, 24 жовтня 2018 22:09

Правоохоронці "накрили" склад з підробленим бензином

Правоохоронці "накрили" склад з підробленим бензином
В Київській області виявили склад з підробленим бензином. Фото: Кyiv.gp.gov

На Київщині правоохоронці виявили понад 500 тонн контрафактних паливно-мастильних матеріалів.

Підставою для проведення обшуків стали результати досліджень зразків пального, отриманих у ході проведення оперативної закупки, які показали, що дана продукція виготовлена з неякісної сировини та не відповідає державним стандартам. Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

Також на території Голосіївського району столиці зафіксовано факти діяльності нафтобаз по зберіганню паливно-мастильних матеріалів без наявних на час обшуку будь-яких дозвільних документів на даний вид діяльності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія відмовилася продавати нафтопродукти до Білорусі

"У ході слідчих дій в місцях зберігання та збуту нафтопродуктів вилучено фінансову документацію, а також зразки, які будуть скеровані для проведення відповідних експертиз. Також судом вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно", - розповіли правоохоронці.

Ціна газу для населення може бути нижчою лише у випадку повернення України до поставок блакитного палива з Росії. На цьому наголосив керівник фракції "Блоку Петра Порошенка" Артур Герасимов.

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці "накрили" склад з підробленим бензином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі