четвер, 14 квітня 2022 11:28

Спецтема: Війна Росії проти України

Повторна атака Києва: Арестович пригрозив РФ відповіддю на удари по столиці

Повторна атака Києва: Арестович пригрозив РФ відповіддю на удари по столиці
Радник керівника ОП Олексій Арестович не сумнівається в тому, що Росія може завдати ракетного удару по Києву. Фото: facebook.com/alexey.arestovich

У разі нових російських ракетних ударів по Києву Україна може вдатися до адекватної відповіді.

Для цього існують "прекрасні можливості по Росії", заявив радник голови Офіса президента Олексій Арестович під час інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну на YouTube.

"Ми завжди до цього готові, нехай летить, подивимося. Треба просто пам'ятати, що на будь-який постріл по нашому органу управління у нас знайдеться своя різьба. Тут треба бути обережним у питанні підняття ставок. Тому що можливості по Росії, відразу хочу сказати, у нас прекрасні. А те, що ми їх поки не хочемо використовувати, так будь-яка війна має ступені ескалації", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арестович дав прогноз щодо подальшого розвитку війни

Арестович не сумнівається в тому, що Росія може завдати ракетного удару по Києву, зокрема небезпеці можуть піддатися органи військового управління, центральні апарати силових структур, можливо, Верховна Рада, Кабмін і Офіс президента.

Ключове завдання російських окупантів - спроба закріпитися на кордонах Луганської та Донецької областей. Росія також розглядає Херсонську і Харківську області як регіони застосування своїх збройних сил.

Водночас існує загроза ворожого наступу і на інші регіони України. Зокрема, можливий повторний наступ окупантів на Київ.

Зараз ви читаєте новину «Повторна атака Києва: Арестович пригрозив РФ відповіддю на удари по столиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі