четвер, 08 квітня 2021 12:25

Поверніть перепустки: у Кличка різко відреагували на критику ОП

Поверніть перепустки: у Кличка різко відреагували на критику ОП
У Кличка різко відреагували на критику ОП за спецперепустки. Фото: kmr.gov.ua

Секретар Київради Володимир Бондаренко відповів на критику Офіса президента щодо не забезпечення столичною владою достатньої кількості спецперепусток на транспорт.

У відповідь на закиди він запропонував перевести органи центральної влади на дистанційну роботу, пише "Київ.media".

"Я б запропонував центральним органам виконавчої влади повернути 81 тисячу спецперепусток, які ними отримано. Я вважаю, що цією 81 тисячею ми точно забезпечимо всіх медпрацівників. А центральні органи виконавчої влади, мабуть, сенс є перевести на дистанційну роботу. Хоча б прислухатися до тих рекомендацій, що дає МОЗ, якщо вони не прислухаються до рекомендацій місцевої влади", - сказав Бондаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потяги в столичному метро курсуватимуть по-новому: подробиці

Нагадаємо, Офіс президента розкритикував столичну владу через проблеми з видачею спеціальних перепусток на транспорт. Зокрема, медикам. Мовляв, медпрацівники не можуть доїхати на роботу. Ситуацію ОП назвав "неприпустимою" і закликала владу міста терміново її виправити: забезпечити достатню кількість перепусток і транспорту на маршрутах.

У Києві видали 500 тис. спецперепусток на проїзд у громадському транспорті, 100 тис. з яких оперативно додруковували через нестачу. Ліміт перепусток вичерпаний. Їх видали лише співробітникам критичних інфраструктур.

Зараз ви читаєте новину «Поверніть перепустки: у Кличка різко відреагували на критику ОП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі