неділя, 11 липня 2010 20:44

Повалені дерева заблокували столичні магістралі (ФОТО)

У Києві внаслідок зливи, яку супроводжував шквальний вітер повалені дерева заблокували вулиці  Києва.


Зокрема, на Чоколівському бульварі, біля зупинки приміських електричок Караваєві дачі поривом вітру повалило тополю. Дерево впало на машину, що рухалася автомагістраллю.

Стовбур розбив лобове скло, зім"яв дах та пасажирські двері. Порвав контактну мережу тролейбусів і повністю перекрив рух.

До потерпілого водія легковика викликали "швидку".

В районі Севастопольської площі дерево впало на 5 металевих гаражів.

"Люди впадали в паніку і бігли. Парасольки та взуття вже не рятували. В парку ламало гілки та падали дерева", - пише у своєму блозі Костянтин Федосєєв. Його злива застала в Маріїнському парку, біля Верховної Ради.

Потоки води з центру міста лилися вулицями Антоновича та Великою Васильківською. Затопили низину біля метро Республіканський стадіон. Залило перехід біля метро Шулявська. Машини плавали на вул. Глибочицькій та в Протасовому яру. Водойма утворилася під Індустріальним шляхопроводом. Переповнені водою зливостоки почали фонтанувати у нижній частині вулиці, поблизу колишнього трамвайного депо.

Зараз ви читаєте новину «Повалені дерева заблокували столичні магістралі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі