вівторок, 30 червня 2020 13:20

Постраждалі у вибуху на Позняках не можуть потрапити в квартири від Зеленського

Постраждалі у вибуху на Позняках не можуть потрапити в квартири від Зеленського
Люди, які через вибух втратили домівки, не можуть потрапити в нові квратири від Зеленського. Фото: ДСНС

Минулого тижня президент Володимир Зеленський розпорядився видати квартири постраждалим від вибуху будинку на Позняках у Києві.

Мешканка однієї з пошкоджених квартир заявила, що вони не можуть потрапити в нові помешкання, передає 5 канал.

Жінка каже, що документів на квартиру вони не мають - їм вручили тільки сертифікати. На них є тільки фото підпису директора забудовника, а ще технічний будівельний номер, який, за її словами, не відповідає номеру будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибух на Позняках: коли закінчать експертизи

Родина однієї з мешканок не знала навіть, на якому поверсі квартира. У відділі продажів їм сказали, що у них двокімнатна квартира, а в сертифікаті сказано про трикімнатну.

Квартири видали в ЖК "Кришталеві фонтани" на вул. Метрологічна, 42. Всього є 4 черги комплексу, четверту ще добудовують. Відзначається, що зовні будинки обнесені парканом.

"Фактично люди отримали ключі, але скористатися ними не можуть. Їх не пускають навіть подивитися квартиру, там все ще триває будівництво. А в квартирах голі бетонні стіни", - написали в матеріалі.

Вибух у шостому під'їзді 10-поверхівки на вул. Соломії Крушельницької, 1/5 стався 21 червня о 10:07. П'ятеро людей загинули, стільки ж у лікарні. 16 квартир із четвертого по восьмий поверх зруйновані, упали перекриття. Без житла лишилися 125 мешканців.

Зараз ви читаєте новину «Постраждалі у вибуху на Позняках не можуть потрапити в квартири від Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі