середа, 11 вересня 2013 13:00

Попов відкрив новий зал дзю-до та дитячо-юнацький спортивний клуб

До Дня фізичної культури і спорту, що відзначатиметься в Україні в суботу, 14 вересня, в Києві відкрито нові спортивні об'єкти. Так, в дитячо-юнацькій спортивній "Школі боротьби" розпочав роботу зал дзюдо. Також відкрито після капітального ремонту дитячо-юнацький спортивний клуб "Кремез".

Як зазначив під час відкриття клубу голова КМДА Олександр Попов, на ремонт зі спеціального фонду бюджету міста на 2013 рік було виділено 150 тисяч гривень. Відтепер оновлений заклад прийматиме вдвічі більше юних спортсменів.

"На виконання доручень Президента України Віктора Януковича міська влада приділяє значну увагу популяризації здорового способу життя серед дітей та молоді, а також організації дозвілля та фізичного виховання. А це неможливо реалізувати без розвитку спортивної інфраструктури. Тому ми відкриваємо нові та реконструюємо наявні спортивні комплекси", – зазначив очільник міста.

За словами Попова, сьогодні в Києві будується одразу декілька крупних об'єктів спортивної інфраструктури. Зокрема, триває реконструкція та будівництво спортивних комплексів на вулицях Алма-Атинській, Маяковського та в парку "Партизанської слави". Також в столиці будуються кілька об'єктів для занять водними видами спорту -  воднолижний стадіон в "Екстримпарку", центр відпочинку загальноміського використання з веслувальною базою на Оболонській набережній, водний та водноспортивний стадіони тощо. Столична влада сподівається, що після відкриття цих об'єктів тисячі киян долучаться до занять фізкультурою та спортом.

На сьогодні ж у столиці функціонує 267 фізкультурно-спортивних клубів, які регулярно відвідують 166 тисяч киян. Крім того, у Києві працює 78 спортивних підліткових клубів з аудиторією у 8,8 тисяч  дітей та 95 дитячо-юнацьких спортивних шкіл, які відвідують понад 36,5 тисяч дітей.

 

Зараз ви читаєте новину «Попов відкрив новий зал дзю-до та дитячо-юнацький спортивний клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі