вівторок, 12 березня 2013 12:27

Попов розірвав "порочне коло", коли місто працювало на ямковий ремонт доріг - Водовозов

Попов розірвав "порочне коло", коли місто працювало на ямковий ремонт доріг - Водовозов
ФОТО: Glavcom.ua

Проведений за останні кілька років капітальний ремонт ключових столичних доріг вже заощадив сотні тисяч бюджетних коштів. За словами голови Департаменту транспортної інфраструктури Євгена Водовозова, цієї весни, зокрема, місто заощадило на поточному ямковому ремонті бульвару Лесі Українки, проспекту Бажана, інших капітально відремонтованих доріг – у такому ремонті просто не було необхідності.

"Капітальний ремонт доріг – затратна і не швидка справа. Але це інвестиції в майбутнє міста, які до того ж окупаються, економлячи кошти міського бюджету, а також час і гроші киян. Вже цієї весни місто відчуло користь від ремонту бульвару Лесі Українки, проспекту Бажана, багатьох інших доріг з капремонтом. У ямковому ремонті цих доріг немає необхідності, а це сотні тисяч зекономлених бюджетних коштів", – сказав Євген Водовозов, додавши, що ці кошти будуть пущені на ремонт інших київських вулиць.

За словами керівника департаменту, голова КМДА Олександр Попов постійно наголошує, що капітальний ремонт доріг – обов'язкова умова для того, щоб Київ став містом, дійсно комфортним для проживання. "Голова КМДА поставив чітке завдання: пріоритет сьогодні – капітальний ремонт доріг. Безумовно, поточний ремонт здійснювався і здійснюватиметься. Але відсоток зносу доріг у Києві на сьогодні такий, що з кожним роком такий ремонт буде вимагати все більше і більше коштів. Це порочне коло, з якого необхідно виходити, і ми це робимо", – сказав Євген Водовозов.

Він нагадав, що поточного року буде розпочато ремонт проспекту Перемоги – ключової транспортної артерії Києва. Як зазначив Євген Водовозов, після закінчення капремонту проспекту "необхідність у дорогому поточному ремонті відпаде на десятки років вперед. А це вже мільйони зекономлених бюджетних коштів".

Зараз ви читаєте новину «Попов розірвав "порочне коло", коли місто працювало на ямковий ремонт доріг - Водовозов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі