понеділок, 11 жовтня 2010 13:42

Попов продаватиме столичну землю іноземцям

Попов продаватиме столичну землю іноземцям
Кабінет міністрів дозволив владі Києва продавати землю іноземним компаніям і посольствам, щоб зменшити дефіцит бюджету столиці.

Про це сказав заступник голови КМДА Руслан Крамаренко.

"Відповідно до наших прогнозів, бюджет-2010 буде виконаний на 87%. Але ми намагаємося збільшити обсяг запланованих надходжень", - сказав він.

Так, за словами Крамаренка, з метою збільшення надходжень до міського бюджету місто звернулося до Кабінету міністрів з проханням дозволити реалізацію землі іноземним представництвам комерційних компаній і дипломатичних відомств і отримало від уряду згоду.

Крамаренко додав, що продаж землі іноземним компаніям дозволить залучити до кінця року близько 400 мільйонів гривень.

Також ведуться роботи зі скорочення заборгованості перед міським бюджетом, що становить майже 200 мільйонів гривень з податку з доходів з фізичних осіб і близько 160 мільйонів гривень з плати за оренду землі.

Крім того, місто працює над стягненнями боргів по пайовому внеску на участь в розвитку міської інфраструктури.

Як відомо, в липні перший заступник голови КМДА Олександр Попов прогнозував невиконання міськбюджету-2010.

У травні Київрада прийняла міський бюджет на 2010 рік з доходами 16,051 мільярда гривень і витратами 16,118 мільярда гривень.

Верховна рада встановила розмір відрахувань з бюджету Києва на 2010 рік до державного бюджету на 2010 рік у розмірі 6,401 мільярда гривень.

Дело

Зараз ви читаєте новину «Попов продаватиме столичну землю іноземцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі