четвер, 09 серпня 2012 23:03

Півтисячі студентів зберуться в Києві для відтворення власної республіки

Півтисячі студентів зберуться в Києві для відтворення власної республіки
Студенти створять свої імпровізовані партії, ігрову валюту, закони і владу. Фото: studrespublika.com

10-12 серпня цього року в Києві відбудеться 14-й міський міжнародний фестиваль "Студентська республіка". В рамках фестивалю близько 500 жителів республіки створять свої імпровізовані студентські партії, ігрову валюту, закони, владу і проекти.

Як повідомляє прес-служба Київміськадміністрації, в рамках фестивалю, на Трухановому острові близько 500 жителів республіки створять свої імпровізовані студентські партії. Учасники матимуть власну ігрову валюту, закони, владу і будуть реалізовувати інфраструктурні проекти.

Як і щороку, в регіональну програму увійдуть не тільки вибори Студентського мера та депутатів Студентського магістрату, а паралельне проведення суб-фестів: конкурс краси "Перша Леді", "Квест-фестиваль", "Студентська Мафія", "Нічна туса", "Фестиваль аматорського відео "та багато інших.

Цікаво, що "Студентська республіка" передбачає організацію студентських містечок на рівні і за участю представників вищих навчальних закладів Києва, проведення семінарів і тренінгів для активістів студентського самоврядування, ігрових змагань, конкурсів, різноманітних інтелектуальних і спортивних турнірів, проведення стратегічної соціальної гри по темі життя окремого студентського міста, а також інших суб-фестивалів.

Після регіональних етапів, 24-27 серпня цього року, в Криму під Євпаторією відбудеться фінал "Студреспубліки".

 

Зараз ви читаєте новину «Півтисячі студентів зберуться в Києві для відтворення власної республіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі