четвер, 10 травня 2018 19:01

Під Києвом з'явилось стихійне кладовище для хатніх тварин
2

Люди масово ховають своїх тварин у лісі
Фото: Марина Пєшкова. Facebook
В Обухові, що під Києвом, з'явилося стихійне кладовище для домашніх улюбленців

В Обухові, що під Києвом, з'явилося стихійне кладовище для домашніх улюбленців.

Люди масово ховають своїх тварин у лісі, написала місцева жителька Марина Пєшкова в спільноті "Інтернет-газета "Зеркало Обухова" у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кияни обирають кремацію: оприлюднили статистику

"У нас на лікарні є нове кладовище, ви не знали? Прямо в лісі, на стежці до Піщаної. Треба зауважити, що це єдина впорядкована ділянка. На деяких могилах хрести. Цікаво, в якій єпархії хрестились померлі?" – поцікавилася авторка.

Користувачі соцмережі в коментарях під дописом висловили припущення, що його зробили за аналогом Дарницького кладовища домашніх тварин, що у Києві.

"Для багатьох людей тварини, які прожили з ними багато років, - члени сім'ї. На людському кладовищі їх ніхто б не ховав. Побачивши подібні могили, люди стихійно ховають своїх дорогих чотириногих там само. Деякі господарі навіть доглядають за могилою собаки чи кішки", - написала Марина Кочкіна в коментарях під дописом.

Жителі Дніпра обурюються будівництвом крематорію неподалік від житлових будинків. Люди не вимагають відмінити будівництво взагалі, вони просять лише змінити місце зведення.

Зараз ви читаєте новину «Під Києвом з'явилось стихійне кладовище для хатніх тварин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі