пʼятниця, 03 серпня 2018 10:30

Отруєння шаурмою в Києві: з'явилися нові деталі

Отруєння шаурмою в Києві: з'явилися нові деталі
Станом на 2 серпня зафіксовано 83 випадки захворювання на гостру кишкову інфекцію. У тому числі 12 випадків серед дітей. Фото: Наш Киев

Неякісну продукцію до кіосків, де люди отруїлися шаурмою, поставляв один і той же суб'єкт господарювання.

Відповідні матеріали передані до правоохоронних органів. За фактом вчинення протиправних діянь, які містять ознаки злочину, передбаченого ст. 325 ККУ (порушення санітарних норм і правил), порушено кримінальне провадження, повідомили у прес-службі Держпродспоживслужби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи є у Києві легальні кіоски з шаурмою

Станом на 2 серпня зафіксовано 83 випадки захворювання на гостру кишкову інфекцію. У тому числі 12 випадків серед дітей.

За результатами перевірок Держпродспоживслужби, жоден суб'єкт господарювання, з діяльністю якого пов'язують масове отруєння, немає необхідних документів. На даний момент ці кіоски зачинені.

Масове харчове отруєння шаурмою у Києві почали спостерігати з 30 липня – тоді у Дніпровському районі столиці отруїлися 5 осіб. Більшість постраждалих купували їжу в кіосках на Броварському проспекті. Також біля станцій метро Лісова, Дарниця, Оболонь і Поштова площа.

Зараз ви читаєте новину «Отруєння шаурмою в Києві: з'явилися нові деталі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі