понеділок, 04 грудня 2023 01:17

Новий рік та Різдво у Києві: без масових святкувань, але з ялинкою

Новий рік та Різдво у Києві: без масових святкувань, але з ялинкою
Зимові свята у Києві пройдуть без масових заходів. Фото: kyiv.city

На Різдво та Новий Рік у Києві не буде масових заходів - ані ярмарок, ані святкувань. Точкові святкування можуть проводитися на закритих локаціях з дотриманням усіх заходів безпеки

Таке рішення, ухвалила Рада Оборони Києва. Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У чому зустрічати Новий рік 2024: кольори, які принесуть удачу

Новорічна ялинка у столиці буде встановлена на Софіївський площі за кошти меценатів, зауважив Попко. "Всі витрати на її облаштування і забезпечення освітлення будуть без залучення бюджетних коштів", - наголосив він.

Відкриття ялинки відбудеться в День святого Миколая - 6 грудня.

Попко попередив, що у період зимових свят комендантську годину не скасовуватимуть. Вона діятиме, як завжди - з 00:00 до 05:00. Глава КМВА також нагадав про заборону використання феєрверків та петард.

Вже другий рік поспіль країна живе в умовах війни. У Києві продовжує діяти режим комендантської години, яка без винятків триватиме на різдвяно-новорічні свята. Біля головної ялинки буде розташовано фотозону, де будуть розташовані кілька невеличких ялинок з іграшками на гілках.

Зараз ви читаєте новину «Новий рік та Різдво у Києві: без масових святкувань, але з ялинкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі