пʼятниця, 24 березня 2023 09:55

Спецтема: Війна Росії проти України

Нові марки Укрпошти присвятили трьом містам під Києвом – фото
3

Укрпошта випускає марку "Не забудемо! Не пробачимо! Буча. Ірпінь. Гостомель"
Фото: t.me/igorsmelyansky
Укрпошта випускає марку "Не забудемо! Не пробачимо! Буча. Ірпінь. Гостомель"
І книгу про марки

Укрпошта випустить марки, присвячені річниці деокупація Київської області.

Випуск нової марки "Не забудемо! Не пробачимо! Буча. Ірпінь. Гостомель" анонсував гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський в Telegram.

"31 березня ми всі будемо визначати день звільнення Бучі, Ірпеня, Гостомеля. День героїзму та болі, день люті та помсти. До цього дня Укрпошта, в рамках серії "міста – герої", випустить марку "Не забудемо! Не пробачимо! Буча. Ірпінь. Гостомель", а також листівки та конверти серії", – написав Смілянський.

У цьому блоці марки присвячені трьом містам-героям Київщини.

"Там і знищена "Мрія", і люди під мостом в Ірпені, і спалена ворожа техніка на вулицях Бучі", – зазначив керівник Укрпошти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мрію" не дозволили евакуювати в Німеччину

Він уточнив, що цей блок вже доступний для передзамовлення на сайті Укрпошти. За тиждень обіцяє запустити продаж у відділеннях компанії.

Також Смілянський анонсував продаж річної книги "Марки України за 2021 рік".

"Звісно, трохи затримались з випуском, але маємо все робити на рівні. Тож зібрали для вас колекцію марок та оформили в круту книгу. Серед них – марка "Бахмут". Дякую художникам та нашій неймовірній філателістичній команді", – додав він.

Бої за Київ розпочалися після вторгнення Росії в Україну 24 лютого 2022 року. Наступ російських сил на Київ відбувався з північно-західного напрямку, з боку Чорнобильської зони відчуження та Білорусі, бої з російськими ДРГ з початку вторгнення відбувалися переважно на обох берегах Дніпра.

Зараз ви читаєте новину «Нові марки Укрпошти присвятили трьом містам під Києвом – фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі