пʼятниця, 13 жовтня 2017 14:56

Невинний: суд не побачив криміналу в підробці диплома чиновником КМДА

Невинний: суд не побачив криміналу в підробці диплома чиновником КМДА
З чиновника знято підозру про підробку диплома. Фото: Київська міська державна адміністрація

Шевченківський райсуд Києва звільнив від кримінальної відповідальності екс-керівника апарату Київської адміністрації Володимира Бондаренка. Таке рішення виніс через закінчення терміну давності. Колишній чиновник підозрювався у використанні підробленого диплома про вищу освіту.

Про це повідомляють "Українські новини".

"Прокурор задовольнив клопотання захисника про звільнення Бондаренка від кримінальної відповідальності у зв'язку із закінченням термінів давнини", - сказав співрозмовник агентства.

Захист Бондаренка поскаржився на бездіяльність прокурора, яка полягала у відсутності клопотання про звільнення чиновника від кримінальної відповідальності.

3 жовтня суд відмовив у відкритті такого провадження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заступник Кличка запевняє, що звільнився сам

Кличко відсторонив від роботи екс-керівника апарату Київської адміністрації Володимира Бондаренка на час розслідування. У серпні 2017 року керівнику апарату Київської міської державної адміністрації повідомили про підозру в підробці диплома про вищу освіту, який начебто отримав у національному університеті ім. Івана Франка.

Зараз ви читаєте новину «Невинний: суд не побачив криміналу в підробці диплома чиновником КМДА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі