неділя, 03 вересня 2017 19:59

Заступник Кличка запевняє, що звільнився сам

Заступник Кличка запевняє, що звільнився сам
Звільнений мером керівник апарату Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко заявляє, що сам пішов з посади і що за свої вчинки готовий нести відповідальність. Фото: Київська міська державна адміністрація

Звільнений мером керівник апарату Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко заявляє, що сам пішов з посади і що за свої вчинки готовий нести відповідальність.

Про це Бондаренко повідомив сам у Facebook.

"22 серпня, рівно за три роки з моменту призначення, я звільнився з посади за власним бажанням. Уже понад два місяці я не міг виконувати свої обов'язки. Просто сидіти і отримувати гроші платників податків не буду! Тому це рішення чітке і продумане", - написав Бондаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брат Саакашвілі подав підроблені документи для приїзду в Україну

Водночас він жодним чином не прокоментував заяви і кримінальне провадження щодо його підробленого диплома про вищу освіту.

"Поки триває кримінальне провадження – жодних заяв не буде. Я попросив мене відсторонити, аби ні в кого не було думки про можливий вплив на слідство", - написав Бондаренко.

Керівника апарату Київської міської державної адміністрації Володимира Бондаренка, стосовно якого триває розслідування за фактом використання підроблених документів, звільнено з посади.

Зараз ви читаєте новину «Заступник Кличка запевняє, що звільнився сам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі