пʼятниця, 18 березня 2022 11:26

Назвали райони Київської області, що найбільш потерпають від окупантів

Назвали райони Київської області, що найбільш потерпають від окупантів
Триває 23 доба героїчного протистояння українського народу російському воєнному вторгненню. Фото: facebook.com/TerritorialDefenseForces

Голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк повідомив про ситуацію на Київщині станом на ранок 18 березня.

Відповідну інформацію поширив в Тelegram.

Білоцерківський район

Ситуація контрольована. Ніч пройшла спокійно та без обстрілів, проте були сигнали "ракетної небезпеки". Сили оборони у підвищеній боєготовності.

Бориспільський район

Ситуація аналогічна. Сигналу "ракетної тривоги" не було.

Обухівський район

Ситуація стабільна та контрольована. Васильківська громада - постійні загрози ракетного удару. Вночі було чутно вибухи.

Фастівський район

Ситуація стабільна та контрольована. На частині АЗС відсутнє пальне. Фастівська громада приймає біженців та надає допомогу в їх розміщенні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Київщині збили ворожий СУ-34

Бучанський район

- Макарівська громада: немає води, газу, електрики та зв'язку. Селище під контролем ЗСУ, але постійно під обстрілом ворога.

- Бучанська та Немішаєвсська громади: окопався ворог.

- Бородянська, Гостомельська та Дмитрівська громади: пересування ворога.

- Ірпінь та Гостомельська громада: вночі були бої.

Броварський район

Ситуація напружена, проте контрольована. У Баришівській, Калитянській, Великодимерській та Калинівській громадах - ворожа техніка.

Вишгородський район

В окупованих Іванківській, Димерської та Поліської територіальних громадах гуманітарна катастрофа, відсутній зв'язок, електропостачання, харчі та ліки. Продовжується евакуація людей з окупованих Димерської громади.

Славутич повністю ізольований. Є потреба в харчах та медикаментах.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «Назвали райони Київської області, що найбільш потерпають від окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі