понеділок, 06 березня 2017 01:30

Насіров хотів встати і піти, коли йому оголосили, що він вільний

Насіров хотів встати і піти, коли йому оголосили, що він вільний
Адвокати стримали Насірова. Фото: rbc

Після того, як главі ДФС Роману Насірову повідомили, що він вільний - він намагався встати і піти, але адвокати його стримали.

Про це заявив нардеп Андрій Журжій біля будівлі суду.

"Коли співробітники НАБУ оголосили Насірову, що він вільний і може вільно пересуватися, він намагався встати з ліжка відразу, але адвокати його попросили лежати, бо ще рано", - повідомив Журжій.

За його словами, адвокати Насірова просять НАБУ оголосити про проведення будь-яких слідчих дій, аби його могли вивезти із приміщення суду.

Активісти розходитися не збираються і планують залишатися під судом до 9:30 ранку, коли зможе розпочатися засідання.

Слідчі НАБУ залишили будівлю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Насіров хоче зробити офіційну заяву, кличе в суд Холодницького і Ситника

Учасники акції протесту заявили, що готові забезпечити підозрюваного всім необхідним, щоб дочекатися рішення суду.

Раніше до активістів вийшов адвокат Насірова і оголосив заяву від його імені. У заяві йдеться, що Насіров "жодної хвилини не симулював і не робив з себе жертву".

5 березня в засіданні Солом'янського суду з обрання запобіжного заходу для глави ДФС було оголошено перерву, оскільки захист Насірова заявив клопотання про відвід судді Олександра Бобровника. Речниця суду повідомила, що заяву захисту Насірова про відвід судді буде розглянуто у понеділок.

Зараз ви читаєте новину «Насіров хотів встати і піти, коли йому оголосили, що він вільний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі