субота, 15 серпня 2015 07:29

На вихідних у Києві відбудеться фестиваль "Голосіївська Криївка"

В Голосієвському парку імені Максима Рильського в суботу та неділю триватиме фестиваль під відкритим небом "Голосіївська Криївка".

Серед учасників великої сцени - створена Тарасом Компаніченком "Хорея козацька", гурти "Тінь Сонця", "Рутенія", "Веремій", дніпропетровський Гурт мандрівних дяків "Вертеп", відомі філігранним використанням бандур і новітніми переспівами українських пісень учасники талант-шоу різних країн "Шпилясті кобзарі", що саме повернуться з Німеччини.

Велика сцена діятиме два дні з шостої по одинадцяту вечора. Окрім головної, з одинадцятої ранку в суботу та неділю діятиме мистецько-повстанська сцена, де будуть літературні читання, зустрічі з громадськими діячами, учасниками АТО й УПА, показ одягу, виступи бардів і фольклорних колективів.. 

Відомо, що читатимуть свої твори поети Дмитро Лазуткін, Борис Гуменюк, Дмитро Савченко, лірник Сашко. Історик ідослідник боротьби в Холодному Яру Роман Коваль прочитає лекцію про тяглість україно-російський воєн. 

Крім того, запланований показ патріотичних фільмів і роликів у КіноСхроні, ярмарок народних умільців і майстер-класи, а також низка майданчиків: дитячий, вишкільний, волонтерський і польова кухня.

 

Організатори просять утриматися при перебуванні на території заходу від споживання алкоголю. Обіцяють виділене місце для куріння.

Місцевість Голосіїв. Вхід з вулиці Генерала Родимцева:

Фестиваль проводиться силами громадських організацій "Сокіл", "Яворина", "Варта народу". "Голосіївська родина", Спілка ветеранів АТО Голосіївського району та ВО "Свобода".

 
Зараз ви читаєте новину «На вихідних у Києві відбудеться фестиваль "Голосіївська Криївка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі