пʼятниця, 08 квітня 2016 12:36

На околиці Києва поліція знайшла цілий арсенал зброї
4

Фото: www.kyiv.npu.gov.ua

У одному з гаражів Дніпровського району столиці поліція вилучила арсенал зброї.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

"44 гранати "Ф-1" і "РГД-5" та стільки ж запалів до них, реактивну протитанкову гранату, 53 гранатометних пострілів "ВОГ", 5 сигнальних ракет, кілька десятків трубок з порохом, пістолет "Макарова" та понад 16 тисяч набоїв різного калібру - таку кількість зброї виявили оперативники в одному з орендованих боксів гаражно-будівельного кооперативу в Дніпровському районі столиці. Небезпечну знахідку вилучили та направили на експертне дослідження", - говориться у повідомленні.

Слідчий відділ поліції Дніпровського району вікдрив провадження за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Це передбачає позбавлення волі від 3 до 7 років.

Нині правоохоронці встановлюють походження зброї та її власника, а також з'ясовуються мотиви її зберігання. Усі зібрані відомості вже внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Зараз ви читаєте новину «На околиці Києва поліція знайшла цілий арсенал зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі