вівторок, 20 березня 2007 18:06

На бульварі Шевченка зіткнулися три бусики

У ПОНЕДІЛОК о 7.38 ранку біля будинку N50/52 на бульварі Тараса Шевченка зіткнулись одразу три мікроавтобуси.

У "фольксваґені", який віз 200 кг цукерок фірми "Рошен", на червоному світлі раптово відмовили гальма. Трапилося це в місці, де бульвар круто спускається вниз до площі Перемоги. "Фольксваґен" сильно вдарив у правий бік бус "Івеко", яким керував приватний підприємець, киянин Юрій Яременко, 34 роки. Після зіткнення "Івеко" зсунувся за інерцією вниз, і вдарив ще один мікроавтобус, сріблястий "Опель Вівапо".

Від миттєвого зіткнення постраждав 40-річний пасажир "фольксваґена". Він сильно вдарився головою об лобове скло і розсік собі праву брову. Чоловіка госпіталізувала "швидка".

Водій "фольксваґена" Олександр Акімов, 60 років, був шокований аварією. На місці випадку він зізнався кореспондентові "ГПУ", що причина була в гальмах його авто. Вони несподівано відмовили.

На місці ДТП працювали наряд міліції, інспектори ДАІ та аварійно-рятувальна служба мерії.

Рух на бульварі Шевченка вдалося відновити майже через годину, о 8.25.

Водій "Івеко" оцінив свої збитки в $5 тис. Сказав, що, крім іншого, потрібно міняти радіатор, праві двері, фари, решітку.

За словами інспектора міського управління ДАІ 40-річного Григорія Недашківського, експертиза має встановити, чи дійсно причиною аварії стали гальма "фольксваґена".

Після ДТП у його салоні довго висіло закривавлене простирадло. Ним витирали кров постраждалого пасажира.

Представник міліції повідомив "ГПУ", що справу передадуть у Шевченківський райвідділ. Точно відомо, що "івеко" і "опель" були застраховані.

Зараз ви читаєте новину «На бульварі Шевченка зіткнулися три бусики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі