понеділок, 21 листопада 2016 20:36

Мітингувальники розгромили салон краси замість офісу Медведчука

Кілька тисяч мітингувальників рушилили з Майдану Незалежності до офісу руху "Український вибір" Віктора Медведчука з обіцянками розгромити приміщення за антиукраїнську позицію.

Про це повідомив власний кореспондент Gazeta.ua.

Колона рушила з Майдану Незалежності до площі Льва Толстого, де розміщений офіс (вул. Велика Васильківська, 23б). Дорогою їх супроводжували до тисячі поліцейських. Виникло кілька конфліктів, коли мітингувальники спробували розламати бруківку, - їх спробували затримати правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майданом керували США - Янукович

"Сьогодні ми вирішили наказати ворога України Віктора Медведчука, який розпалює війну в Україні. Ми вирішили покарати його, знищивши офіс руху "Український вибір". Я закликаю не чіпати інші офіси та магазини, а цілеспрямовано йти туди", - сказав лідер руху ОУН Микола Коханівський.

 

Прибувши на місце, мітингувальники переплутали офіс Медведчука з салоном краси і побили вікна, а всередину закинули кілька фаєрів. Поліція не заважала, хоча правоохоронці стояли в кількох метрах. Крім того, в "Сбербанку Росії" на Льва Толстого вибили шибки камінням.

У центрі Києва поліція відбирає в активістів автомобільні шини. Близько тисячі людей пробували їх пронести на Майдан Незалежності і підпалити.

Зараз ви читаєте новину «Мітингувальники розгромили салон краси замість офісу Медведчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі