середа, 31 січня 2007 18:33

Михайло Самойленко мріяв про Париж

У неділю рідні поминали Михайла Самойленка, 47 років. Коли чоловік грав із друзями в футбол, у нього стався крововилив у мозок. Менший син покійного намагався врятувати батька, робив йому масаж серця, але Михайло Самойленко помер у нього на руках.

Михайло залишив двох синів: 22-річного Антона й Андрія, 19 років. Овдовіла його 44-річна дружина Ірина.

Михайло Миколайович працював начальником відділу імпортно-експортних операцій на Першому національному телеканалі. Брав участь в організації Євробачення у Києві 2005-го.

— Татко був добрим, за все життя не мав жодного ворога, — каже син Андрій. — У день його смерті ми грали разом у футбол. Він із друзями часто ходив до спортзалу 16-го ПТУ. Колись мріяв, що на пенсії стане тренером дитячої збірної.

Андрій розповідає, що батько мав ще одну мрію, яка так і не здійснилася, — дуже хотів побачити Париж. Минулого року їздив із дружиною до Туреччини і Єгипту.

— На Новий рік тато подарував нам цифровий фотоапарат і DVD-плеєр, — говорить Андрій. — Лікарі сказали, що в нього хронічна хвороба серця. Це неправда. Я студент медуніверситету, і знаю: серце в батька було кріпке.

Поховали Михайла Самойленка у Літках (Чернігівська обл.).

Зараз ви читаєте новину «Михайло Самойленко мріяв про Париж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі