субота, 30 березня 2013 04:00

Квітчасті чоботи продавали на 50 гривень дешевше
9

Фото: Фото: Володимир Мукан

Цього тижня у Міжнародному виставковому центрі "Київ Експоплаза" на столичній вул. Салютній продавали зі знижкою гумові чоботи від виробника. Пара коштувала від 150 до 190 гривень. У магазинах та на базарах такі, але китайські, продають за 200-300 гривень. Більшість моделей чобіт на виставці розфарбовані різними кольорами, малюнками квітів та листя.

"У нас 20 різних кольорів у продажів, є розміри від 35 до 41. Але все взуття виключно для дівчат, це молодіжна колекція, - каже Юлія Підлісна. Вона представляє на виставці російський завод "Псков-полімер". – Серед гумаків є навіть моделі із 6-сантиметровим підбором, із замком-блискавкою збоку та із теплою устілкою".

Оптом пару гумових чобіт продають за 130-150 гривень. Всі мають товсту гумову підошву, яку дуже складно проколоти.

"Це така особливість чобіт. Підошву цих гумаків складно порвати на ескалаторі чи при виході із маршрутки. А ось верхня частина чобіт, халяви, зроблені із тоненької гуми. Вона трохи розтягується".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кияни массово скуповують гумові чоботи

Найбільшим попитом на виставці користуються рожеві гумаки та  із намальованими квітами. Такі беруть дівчата до 20-22 років.

"Вони дуже популярні останні два роки. Оскільки гумаки недорогі, їх можна підбирати по кольору та дизайну практично до кожного кашне чи шапки. Ці чоботи вже стали свого роду аксесуаром. Проте цьогоріч у Києві вони просто необхідні, бо скрізь сніг і каша із солі та піску. Не кожне шкіряне взуття витримує такі випробування".

Окрім звичайних моделей чоботів у продажі є й утеплені. Вони всередині обклеєні волокном. У комплекті також продають устілки із цього ж матеріалу.

"Такі у нас на 80 гривень дорожчі, але це того варте. У них буде значно тепліше. Адже у звичайних гумаках гума швидко охолоджується на морозі й без двох пар теплих шкарпеток стає прохолодно".

Зараз ви читаєте новину «Квітчасті чоботи продавали на 50 гривень дешевше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі