середа, 15 квітня 2020 14:40

Коронавірус у Києві: скільки недорахувався бюджет столиці через пандемію

Коронавірус у Києві: скільки недорахувався бюджет столиці через пандемію
Витрати столиці вже скоротили на 4,1 млрд грн. Фото: НБУ

Через пандемію коронавірусу Київ втратив понад 1 млрд грн.

"Криза, яку спричинила пандемія, вдарила по економіці таких держав, як США та Китай. Україні також завдано збитків. Київ, наприклад, втратив понад 1 мільярд гривень", - повідомив мер столиці Віталій Кличко на пресконференції 15 квітня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У нас не антикризовий бюджет. Його треба було назвати "рятуйся хто може" - банкір

За його словами, збитки можуть зрости. Поки що неможливо точно сказати, скільки ще триватиме карантин.

"Витрати столиці вже скоротили на 4,1 мільярда гривень. Однак кошти на розвиток міста залишили. Будівництво важливих об'єктів інфраструктури не зупинено - тривають роботи на Подільсько-Воскресенському мосту, на двох шляхопроводах над проспектом Степана Бандери, на Борщагівському шляхопроводі, будують дві нові станції метро на Виноградар", - наголосив Кличко.

Напередодні столична влада закрила на карантин Києво-Печерську лавру. Там від коронавірусу померли 2 монахів, близько 100 осіб заразилися. Серед інфікованих - настоятель лаври Павло Лебідь. Під стіни лаври стягнули поліцію і Національну гвардію. Влада закликає українців на Великдень бути вдома.

Зараз ви читаєте новину «Коронавірус у Києві: скільки недорахувався бюджет столиці через пандемію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі