четвер, 28 травня 2020 13:00

Кличко заговорив про повернення карантину - за яких умов це можливо

Кличко заговорив про повернення карантину - за яких умов це можливо
У Києві можуть посилити карантин, якщо кількість хворих зростатиме. Фото: pixabay

У Києві знову можуть запровадити жорсткі карантинні обмеження.

Це станеться, якщо кількість хворих на коронавірус зростатиме, повідомив мер столиці Віталій Кличко під час онлайн-пресконференції.

"Ми поступово послаблюємо обмеження і спостерігаємо, як у цій ситуації розповсюджуватиметься вірус. Головне, щоб послаблення не призвели до нової хвилі захворюваності. Якщо кількість хворих на коронавірус збільшуватиметься, в нас є алгоритм дій. Київ визначив зараз умови, за яких місту доведеться повернутися до карантинних обмежень", - сказав очільник Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Два дні поспіль позитивна динаміка: яка ситуація з коронавірусом у столиці

За його словами, посилити карантин можуть, якщо загальна кількість нових випадків коронавірусу за останні 7 днів становитиме понад 24 особи на 100 тис. населення, завантаженість ліжок у медзакладах, визначених для госпіталізації хворих з Covid-19, буде понад 75%.

Кличко закликав киян разом не допустити повернення до суворого карантину – носити маски і рукавички, дотримуватися дистанції й уважно ставитися до свого здоров'я.

У Києві вирішили в рамках послаблення карантину поновити роботу торгово-розважальних комплексів (ТРЦ) і готелів. Торгові центри відкриються для відвідувачів 30 травня, про це на брифінгу заявив міський голова столиці Віталій Кличко.

Зараз ви читаєте новину «Кличко заговорив про повернення карантину - за яких умов це можливо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі