четвер, 18 серпня 2016 12:22

Кличко допоміг грошима депутату-мільйонеру перед відпусткою

Міський голова столиці Віталій Кличко виділив грошову допомогу директору Департаменту транспорту Сергію Майзелю перед його відпусткою.

Про це йдеться у розпорядженні мера.

"Виплатити Майзелю Сергію Петровичу грошову допомогу за 2016 рік у розмірі середньомісячної заробітної плати за рахунок фонду оплати праці працівників Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київської міської державної адміністрації", - йдеться у повідомленні.

Сергій Майзель йде у відпустку на 9 днів. Доки він відпочиватиме його обов'язки виконуватиме перший заступник директора Департаменту транспорту Іван Шпильовий.

За декларацією, Майзель є офіційним мільйонером, адже має на банківських рахунках більш як мільйон гривень. Минулого року він отримав заробітну плату в розмірі 170 869 грн та 137 400 грн дивідендів й відсотків.

Також депутат Київради володіє 2 земельними ділянками площею 13 638 і 805 кв м, житловим будинком площею 78,5 кв м, 2 квартирами площею 86,5 і 87,2 кв м та іншим нерухомим майном площею 570,4 і 75,8 кв м.

Чиновник їздить на дорогих авто. Минулого року в інтернеті опублікували фотографію, де він сидить у Ferrari за $300-400 тис. Проте за декларацією Майзель не володіє жодним автомобілем.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джип Кличка заблокував смугу для громадського транспорту

Нагадаємо, Сергій Майзель обійняв посаду директора транспортного Департаменту навесні поточного року. До того часу він керував Київпастрансом.

Зараз ви читаєте новину «Кличко допоміг грошима депутату-мільйонеру перед відпусткою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі