вівторок, 20 вересня 2011 14:52

Кияни посміхалися увесь день разом з "Молодими регіонами"

 

19 вересня 2011 року у День Народження символу посмішки – Смайлу Всеукраїнська громадська молодіжна організація "Молоді регіони" подарувала Києву чарівну посмішку. Про це повідомляє прес-служба "Молодих регіонів".

Активісти молодіжної організації запустили у небо повітряну кулю з гігантською посмішкою.

Піднялася у небо повітряна куля у Гідропарку та пролетіла над усім містом. Люди на вулицях столиці спинялися, фотографували, знімали відео гігантського Смайлу, а головне – посміхалися у відповідь.

"У шаленому ритмі сучасного життя люди пам'ятають про усі турботи та негаразди, але так рідко згадують прості людські радості. Сподіваюсь, сьогодні ми нагадали про щирі почуття – завдяки чарівному символу посмішки – Смайлу", – вважає активіст ВМГО "Молоді регіони" Андрій Кучер.

Вважають, що історія Смайлу починається з 1982 року, коли професор Університету Карнегі-Меллона Скотт Фалман (Scott E. Fahlman) вперше запропонував використовувати три символи, що йдуть підряд – двокрапка, дефіс і дужку – для того, щоб позначати "усміхнене обличчя" в тексті на комп'ютері.

Зараз ви читаєте новину «Кияни посміхалися увесь день разом з "Молодими регіонами"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі