четвер, 07 вересня 2017 07:15

Киянам перерахували платіжки за неякісно надані послуги ЖКГ

Киянам перерахували платіжки за неякісно надані послуги ЖКГ
Киянам перерахують платіжки. Фото: РБК

Комунальні компанії Києва, які надають послуги з утримання будинків і прибудинкових територій, виконали перерахунок за надані і неякісно надані окремі послуги. Загальна сума перерахунку за вересень складає 4,72млн грн.

Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністрації.

Півмільйона квартир отримали перерахунок після підтвердження факту порушення інспекторами Житлово-комунальної інспекції.

"Ряд перерахунків зробили через незадовільне обслуговування ліфтів, систем диспетчеризації, димовентиляційніх каналів, внутрішньобудинкових систем, неприбрані прибудинкові території та сходові клітини, відсутність освітлення місць загального користування, невиконання поливу дворів, клумб і газонів тощо", - сказав Пантелєєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Маємо звикати: нам належить не лише квартира, а й будинок"

Нагадаємо, КМДА в серпні заявила, що щотижня житлово-експлуатаційні дільниці (ЖЕКи) обиратимуть 50-60 адрес, де є нарікання на якість прибирання, і наводити там порядок. Для цього підприємства додатково придбали миючі засоби, інвентар. Така акція буде проходити щотижня, в четвер, з 9: 00 до 12:00.

Зараз ви читаєте новину «Киянам перерахували платіжки за неякісно надані послуги ЖКГ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі