субота, 10 листопада 2018 17:28

Киянка продавала психотропний препарат під виглядом таблеток для схуднення

Киянка продавала психотропний препарат під виглядом таблеток для схуднення
У квартирі зловмисниці провели обшуки та вилучили 31 упаковку з таблетками. Фото: Преступности.НЕТ

У Києві викрили жінку, яка через інтернет під виглядом таблеток для схуднення продавала заборонену психотропну речовину сибутрамін. Просила 500 грн за 30 капсул.

Правоохоронці задокументували факт збуту 62 капсул препарату. У квартирі зловмисниці провели обшуки та вилучили 31 упаковку з таблетками. Крім того, банківську картку, на яку переводилися гроші, комп'ютерну техніку, повідомила прес-служба прокуратури Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Винайдено ліки від усіх видів грипу

Жінку затримали і повідомили про підозру в повторному незаконному збуті психотропної речовини. Зараз вирішується питання про обрання зловмисниці запобіжного заходу. Їй загрожує від 6 до 10 років ув'язнення та конфіскація майна.

Після вживання сибутраміну виникає тривожність, млявість, порушення сну, координації, поганий настрій, схильність до самогубства. У ряді випадків можуть бути запаморочення, тремтіння кінцівок, порушення слуху, набряки і розлади дихання.

В школі села Великі Ком'яти Виноградівського району Закарпатської області під час уроків неповнолітній підкинули в чашку капучино таблетку віагри.

Зараз ви читаєте новину «Киянка продавала психотропний препарат під виглядом таблеток для схуднення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі