четвер, 22 червня 2006 19:59

Із авто з дипномерами стріляли в "Шкоду"

У вівторок о другій ночі киянин В"ячеслав Нещеретний, 31 рік, їхав із Подолу власною "Шкодою" додому, на Дарницю. На Набережно-Хрещатицькій рушив з-під світлофора, коли загорілося зелене.

Раптом зліва, з боку "Рівер Пелеса", на червоний сигнал виїхав новий сріблястий "мерседес". "Шкоду" пропустив, але за пару секунд наздогнав авто і став його підрізати. Підрізав не до правого ряду, як полюбляють хамовиті водії, а до лівого, що робило ситуацію дуже небезпечною. В"ячеслав опустив пасажирське вікно, щоб зрозуміти, чого хоче водій "мерседеса". Там теж опустилося водійське скло. Тоді водій "Шкоди" побачив націлене на нього дуло пістолета.

Стріляли у В"ячеслава двічі, гумовими кулями. Перша пробила заднє скло, друга застрягла у водійському підголівнику — за кілька сантиметрів від голови.

Запитав, чи хоче, аби йому вистрелили в голову

— Після пострілів я, звісно, злякався і зупинився, — згадує.

"Мерседес" теж зупинився, вийшов водій — високий смаглявий 25-річний чоловік. Крім того, Слава розгледів, що на машині — дипломатичні номери.

— Вызывай крышу! — крикнув водій "мерседеса" В"ячеславові, а потім приставив до його скроні пістолета. Запитав, чи хоче, аби йому вистрелили в голову. Почувши "ні", заховав зброю, сів в авто і швидко погнав у напрямку мосту Патона.

В"ячеслав дзвонив у ДАІ і на "02". Каже, ніде не брали слухавки. Зранку поїхав писати заяву до Печерського райвідділу. Потерпілий працює в департаменті ресурсного забезпечення МВС. Але колеги порадили йому забути цю історію, сказали, що водія "мерседеса" за жодних обставин не покарають. В"ячеслав об"їхав кілька посольств і побачив біля амбасади Німеччини номери, схожі до тих, які були в сріблястого "Мерседеса".

Зараз ви читаєте новину «Із авто з дипномерами стріляли в "Шкоду"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі