вівторок, 30 червня 2020 16:03

Хто із депутатів "Слуги народу" хоче в мери Києва: назвали імена

Хто із депутатів "Слуги народу" хоче в мери Києва: назвали імена
Оголосили можливих кандидатів в мери Києва від "Слуги народу". Фото: unn.com.ua

У внутрішньопартійному праймеріз "Слуги народу" на кандидата в мери Києва візьмуть участь Ірина Верещук, Микола Тищенко, Олександр Дубинський та Олександр Качура.

"Усередині партії серед депутатів більше за інших кандидатів поки що не було, наскільки я знаю. Але ми не виключаємо варіант, що може хтось з'явиться в останній момент ззовні", - сказав Качура, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Свої шанси, як можливого кандидата на пост мера столиці Качура оцінює високо, підкресливши, що в нього є підтримка, як у фракції, так і в партії. Найбільш серйозним суперником вважає нинішнього міського голову Віталія Кличка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленському слід підтримати Кличка на майбутніх виборах мера - результати соцопитування

"На сьогодні нинішній мер обганяє всіх можливих кандидатів, але картина може змінитися, оскільки не всі ще заявили про свій намір брати участь у виборах мера. Я знаю, що збираються піти в мери відомі підприємці, ведучі телеканалів", - зазначив він.

Нардеп прогнозує, що на виборах мера столиці буде понад 10 претендентів. Кандидата від "Слуги народу" визначать за кілька тижнів і останнє слово - за президентом Володимиром Зеленським.

Згідно з Конституцією, вибори в органи місцевого самоврядування в Україні відбудуться в останню неділю жовтня - 25 числа.

Чинний міський голова Києва Віталій Кличко лідирує в рейтингу кандидатів на посаду мера столиці, майже вдвічі випереджаючи найближчого конкурента.

Зараз ви читаєте новину «Хто із депутатів "Слуги народу" хоче в мери Києва: назвали імена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі