понеділок, 14 вересня 2020 21:59

Хотів тиші: пенсіонер стріляв у компанію відпочивальників, є поранений

Хотів тиші: пенсіонер стріляв у компанію відпочивальників, є поранений
Стріляв чоловік з пневматичної рушниці ІЖ-38. Фото: Патрульна поліція Київської області

14 вересня у місті Біла Церква Київської області чоловік влаштував стрілянину з балкона 4-го поверху багатоквартирного будинку по компанії людей, які відпочивали поблизу. Про постріли до поліції повідомили налякані перехожі.

Про це відзвітувала пресслужба поліції Київської області.

"Хуліганом виявився місцевий 74-річний чоловік, який напідпитку серед білого дня здійснив постріли з гвинтівки у бік людей. В такий спосіб намагався залякати та розігнати галасливу компанію, яка заважала йому відпочивати. Одного з потерпілих доправили до лікарні. Йому діагностували поверхневу рану голови", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці вилучили у чоловіка рушницю. Речові докази направили на експертизу.

За фактом хуліганства слідчі відкрили кримінальне провадження. Чоловіку повідомили про підозру у вчинені правопорушення. Санкція інкримінованої статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік виманив у 82-річного пенсіонера 100 тис. грн

В місті Українка Київської області в районі міського пляжу невідомі з рушницями влаштували перестрілку. Серед людей є поранені.

Зараз ви читаєте новину «Хотів тиші: пенсіонер стріляв у компанію відпочивальників, є поранений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі