вівторок, 14 липня 2020 09:56

Сумний Добкін насмішив українців передвиборчим відео

Сумний Добкін насмішив українців передвиборчим відео
Михайло Добкін мітить в мери Києва. Фото: rbc.ua

Колишній скандальний нардеп від "Партії регіонів" та ексмер Харкова Михайло Добкін показав своє перше передвиборче відео на посаду очільника Києва.

У ролику політик приміряв на себе образ брутального байкера - налисо поголив голову, відростив бороду і одягнув шкіряну куртку.

Під пісню "Як тебе не любити, Києве мій" Добкін проїхався вулицями столиці і зупинився біля пам'ятника засновникам Києва на набережній Дніпра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто із депутатів "Слуги народу" хоче в мери Києва: назвали імена

Відео швидко розлетілося мережою та насмішило українців.

"Мені мама ладанку наділа", "З якою метою цей фарс? Очевидно ж, що і пів відсотка не набере", "І знову нічого про швидкі допомоги! І обличчя нудне. Куди дивиться Геша?", "А точно Добкін, а не Мочанов? А то на відео не дуже зрозуміло", "Коли текст настільки по-дебільному написаний, що ти не зважився вимовити в рекламі ні слова", "Добкін поспішає на допомогу", - глузують користувачі соцмереж.

Претендент на посаду мера Києва від "Слуги народу" Олександр Дубінський спричинив затор на Південному мосту. Він знімав проморолик для своєї передвиборчої кампанії.

Один із очевидців повідомив, що нардеп влаштував зйомки в годину пік. Зелений Mercedes-Benz G-Class Дубінського став посеред проїжджої частини, а сам нардеп пересів на велосипед.

Зараз ви читаєте новину «Сумний Добкін насмішив українців передвиборчим відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі