середа, 30 березня 2022 11:33

Спецтема: Війна Росії проти України

Головним для РФ залишається Київ, решта - це окозамилювання - МВС

Головним для РФ залишається Київ, решта - це окозамилювання - МВС
Київ – головна мета загарбників. Фото: pixabay.com

Росія заявила про відведення військ із Київської та Чернігівської областей, однак продовжує накопичувати техніку, яку хоче залучити у війну.

Водночас окупанти зосереджуються на Сході України, а тому потрібно залишатися пильними на всіх напрямках, заявив 30 березня радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко.

"Загроза є насамперед для Сходу країни. Однак продовжую наголошувати, що головним для росіян однаково залишається Київ. Заяви, що вони нібито виконали перший етап "спецоперації", а зараз зосередяться на "звільненні" Донбасу - насправді лише окозамилювання. Саме тому українці мають і далі воювати на всіх фронтах, іншого варіанту немає", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З Київщини на Донбас: Арестович розповів про перекидання військ РФ

Загарбники дійсно знімають частину сил і засобів із Чернігівського та Київського напрямків і перекидають їх на Донбас.

Хоча "невелика кількість" російських військ відійшла від Києва, Росія все ще може готувати новий наступ. Кількість російських сил, що відходять від української столиці, "анітрохи не наближається до більшості", і Росія продовжує завдавати авіаударів по Києву.

Зараз ви читаєте новину «Головним для РФ залишається Київ, решта - це окозамилювання - МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі