четвер, 01 жовтня 2020 09:54

"Гарячі голови" розтрощили станцію швидкісного трамвая
3

Учора, 30 вересня, на станції швидкісного трамвая Політехнічна, кілька осіб хотіли проїхатися безоплатно. В результаті конфлікту "гарячі голови" вибили вікна у приміщенні контролера та касира й втекли.

Про це повідомила пресслужба Київпастрансу.

Фото: КП "Київпастранс"

"Компанія молодих людей вирішила, що 8 гривень – надто велика плата за проїзд, і спробували проїхатись у трамваї "зайцем". Вимоги контролера вони проігнорували та почали сваритися. До перепалки долучились небайдужі пасажири, які зробили зауваження. Один з них застосував газовий балончик проти порушників. Замість того, щоб покинути станцію, розлючені пасажири намагались розбити скло у дверях станції", - йдеться у повідомленні.

Поліція склала протокол і отримала записи з камер відеоспостереження, аби розшукати зловмисників. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сліди побоїв у вихованців інтернату шокували мережу

У Києві, 11 вересня, поблизу станції метро Академмістечко, невідомий розстріляв маршрутне таксі №796. Ймовірно, з пневматичної зброї.

Зараз ви читаєте новину «"Гарячі голови" розтрощили станцію швидкісного трамвая». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі