неділя, 08 жовтня 2006 17:38

Гаражі на Володимирській таки знесли

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  Цегляні гаражі розбивали екскаватором
Цегляні гаражі розбивали екскаватором

Пилюка, гул трактора, руїни, поламані дерева. Таку картину на Володимирській, 6 можна було спостерігати у п"ятницю, коли там зносили два десятки гаражів.

Членів гаражного кооперативу "Пейзажний" на територію на пускали. Ще зранку поставили залізний паркан, який підпирали зсередини зо два десятки охоронців.

Двері та замки з гаражів зрізали автогеном. При цьому, за словами власників, пошкодили декілька автівок.

— Повикидали всі мої речі з гаража на вулицю — скаржиться Роман Клочок, 27 років. — Тим, хто був біля паркану, пізніше дозволили забрати машини. І більше нічого.

Віталій Назаров, 40 років, гендиректор акціонерного товариства "Українське майно", особисто керував знищенням боксів. Розмовляти з "ГПУ" відмовився.

Біля паркану чергували з десяток міліціонерів. У сутичку не втручалися.

— Ми тут для наведення громадського порядку. Буває, люди реагують неадекватно, — каже Михайло Максимчук, помічник керівника 4-го відділку міліції Шевченківського району.

"ГПУ" вже писала, що на місці гаражів АТ "Українське майно" має звести житло для працівників Міністерства закордонних справ. Власники гаражів проти будови. Інвестори кожному з них пропонували по $20 тис. компенсації, але ті не погодилися.

Від покривджених довелося почути: податківці нібито погрожували голові кооперативу, що закриють його приватний бізнес. Тому він і відмовився від гаражів.

Зараз ви читаєте новину «Гаражі на Володимирській таки знесли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі