четвер, 16 листопада 2017 11:19

Єдине селище на Київщині досі не підключене до тепла

Єдине селище на Київщині досі не підключене до тепла
Деякі споживачі вдаються до зриву пломб та самовільного пуску газу, що є грубим порушенням правил безпеки. Фото: "Антикор"

Селище Коцюбинське Київської області залишається без тепла та гарячої води. Населений пункт досі не уклав угоду з НАК "Нафтогаз України" щодо лімітів природного газу. Заручниками ситуації стали жителі.

Про це повідомляє прес-служба "Нафтогаз України".

За відсутністю лімітів у теплогенеруючого підприємства ПАТ "Київоблгаз" немає юридичних підстав для розподілу газу.

"Ми цілком готові до запуску. Коли буде заключено договір між тепловиками та НАК "Нафтогаз України" і заведено ліміти, газопостачання буде відновлено протягом двох годин", - повідомив начальник Ірпінської дільниці Києво-Святошинської філії ПАТ "Київоблгаз" Юрій Кишкар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У райцентрі відключили опалення за борги

Деякі споживачі вдаються навіть до зриву пломб та самовільного пуску газу, що є грубим порушенням Правил безпеки газопостачання України.

У столиці на Лісовому масиві, що у Деснянському районі раптово відключилось опалення. Без тепла залишились кілька десятків будинків.

Населення мікрорайону становить близько 90 тис. осіб. В аварійній службі зазначили, що стався прорив на водогоні.

Зараз ви читаєте новину «Єдине селище на Київщині досі не підключене до тепла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі