четвер, 13 листопада 2014 14:16

Депутати Київради забезпечили "Жовтню" "недоторканність" до 2020 року

Депутати Київради забезпечили "Жовтню" "недоторканність" до 2020 року
Фото: giga.ua

Київрада проголосувала за те, щоб "Кіноман" орендував кінотеатр "Жовтень" до 1 квітня 2020 року. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Також, згідно з проектом рішення, на період відновлювальних робіт оренда буде безкоштовною. Далі трудовий колектив кінотеатру сплачуватиме 3% від оренди. За це проголосували 81 депутат. Під час обговорення депутати викреслили в проекті рішення пункт, який дозволяв скерувати кошти від страховки на ремонт. Відповідно, гроші підуть просто в бюджет міста.

"Я задоволена прийняттям цього рішення. Нарешті передача трудовому колективу у довгострокову оренду перейшла у законне русло. Ми цього рішення добивалися 11 років. Тепер на підставі цього рішення буде укладено новий договір. Щастя, що будуть зняті усі проблеми і ризики того, що якісь організації звертатимуться до суду, аби нас виселити. Ще один таке судове засідання буде 27 листопада. За рік ми плануємо відновити кінотеатр. До березня ми узгодимо проектну документацію. З березня почнемо ремонтні роботи і завершимо їх до жовтня", - заявила Директор кінотеатру "Жовтень" Людмила Горделадзе.

Зі слів Людмили Горделадзе, в приміщенні кінотеатру можливі внутрішні зміни. Тобто із 7 залів, які є нині, можуть зробити 8. Можуть змінити розташування вбиралень і таке інше.

Згідно проекту рішення, управління з питань будівництва визначить замовника ремонтних робіт, а також буде визначена фірма-підрядник, яка виконуватиме ремонт.

Зазначимо, досі не визначили суму збитків. Частково ремонтуватимуть кінотеатр за комунальні кошти, але в якій частині не визначено. Також гроші йтимуть із благодійного фонду ТОВ "Кіноман".

Зараз ви читаєте новину «Депутати Київради забезпечили "Жовтню" "недоторканність" до 2020 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі