четвер, 17 березня 2011 08:41

Черновецький поскаржився на переслідування і "цькування"

Черновецький поскаржився на переслідування і "цькування"

Мер Києва Леонід Черновецький в інтерв'ю на своєму персональному сайті заявляє про переслідування і "цькування" його команди, але йти у відставку він наразі не готовий.

Про це Черновецький сказав в інтерв'ю, яке опубліковане на персональному сайті мера.

"З приводу мого нібито зникнення і побоювання кримінальних переслідувань, а також переслідувань багатьох членів моєї команди, хочу сказати, що переслідування у низці випадків мають місце. Щодо двох членів мого блоку штучно порушено кримінальні справи. Це я кажу відповідально, як колишній працівник прокуратури", - сказав він.

Черновецький зазначив, що мером його можна "назвати лише умовно", але дострокові вибори у Києві він виключає і подавати у відставку наразі не збирається.

При цьому Черновецький висловив думку, що критика його неможлива.

Усі "ті, хто називають мене ненормальним або космонавтом, або ще якимось смішним прізвиськом - самі смішні вже хоча б тому, що мало кому в Україні вдалося побудувати таку успішну і соціально-корисну кар'єру, яку я зробив у своєму житті", - сказав мер Києва.

Зараз ви читаєте новину «Черновецький поскаржився на переслідування і "цькування"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі